septembrie 24, 2022

Bogdan Oltean, noul sef al Rutierei din Zalau, promite sa faca treaba pentru circulatia in oras

Spune si ca zalauanii se vor bucura de o conduita exceptionala din partea agentilor de circulatie in relatia cu cetatenii

rn

Oltean Bogdan, la doar 38 de ani, este noul sef al Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipale Zalau, dupa ce a luat postul la concursul desfasurat pe 21 noiembrie la Inspectoratul de Politie Judetean Salaj. Postul, lasat vacant de Vicas Viorel, care s-a pensionat, a fost ocupat timp de un an de zile de Coman Gabriel, numit prin imputernicire de seful IPJ Salaj, Aurel Stirb.
Oltean Bogdan a absolvit Academia de Politie in anul 2002, dupa care a fost repartizat la Politia Orasului Jibou, ca politist rutier. Mai tarziu a lucrat la Biroul Rutier Zalau, dupa care a ajuns la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Salaj. Are peste 16 ani de experienta de politist rutier. Pe 19 septembrie, Oltean Bogdan a promovat si concursul pentru functia de sef Birou Tehnic din cadrul IPJ Salaj, dar va opta pentru functia de sef la Rutiera Zalau. Locuieste in Zalau, este casatorit si are un copil.

rn

Oltean a fost singurul promovat la concursul
pentru sefia Rutierei Zalau, unde seful in functie,
Coman Gabriel, a luat doar 5,70

rn

Bogdan Oltean a fost singurul din cei patru ofiteri salajeni candidati la sefia Rutierei din Zalau care a obtinut nota peste 7, minimul pentru a fi considerat promovat.
La concursul desfasurat pe 21 noiembrie la Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, Bogdan Oltean a luat nota 8,50, Coman Gabriel a luat 5,70, Gabriel Darjan a avut 5,30, iar Chiba Daniel este corigentul acestui examen, cu putin peste nota 4.

rn

Obiectivele imediate ale lui Bogdan Oltean

rn

"Sunt bucuros ca am reusit sa câstig acest concurs. Dupa 16 ani de experienta numai in politia rutiera, m-am pregatit foarte intens pentru acest concurs. Mi-am dorit foarte mult sa reusesc. Biroul Rutier Zalau are un efectiv complet, suntem o echipa tanara, cu vointa de munca, cu profesionisti. Dotarea Biroului Rutier este buna, avem masini bune si combustibil asigurat. Am identificat si cateva probleme pe care voi incerca sa le rezolv impreuna cu administratia publica locala. Voi incerca sa gasesc solutii pentru crearea de noi locuri de parcare pe strazile Crisan si Closca, care sunt foarte aglomerate. Legat de sistemul de semaforizare, voi avea discutii cu reprezentantii administratiei locale pentru introducerea unei unde verzi, adica daca conduci cu o viteza constanta toate semafoarele sa le prinzi pe verde. Voi propune crearea de sensuri unice in cartiere si de noi sensuri giratorii, de exemplu cel din fata benzinariei {iriac de pe Simion Barnutiu. Cel mai important lucru care va descongetiona traficul din oras este finalizarea centurii, pentru ca centura ar prelua tot traficul greu din oras. Nu in ultimul rand, voi impune disciplina si conduita exceptionala in relatia cu cetatenii", ne-a declarat noul sef al Biroului Rutier Zalau, Oltean Bogdan.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.