octombrie 1, 2022

Bogdan Oltean este noul sef al Rutierei din Zalau

Cu 8,50, Oltean a fost singurul promovat. Coman Gabriel, actualul sef al Biroului Rutier Zalau, a luat doar 5,70

rn

Bogdan Oltean este noul sef al Rutierei din Zalau, fiind singurul din cei patru ofiteri salajeni candidati la aceasta functie care obtinut nota peste 7, minimul pentru a fi considerat promovat. Concursul a constat in sustinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
Au intrat in lupta pentru functia de sef la Biroul Rutier Zalau Coman Gabriel – actualul sef Biroul Rutier Zalau; Oltean Bogdan – sef Biroul Tehnic; Gabriel Darjan – ofiter rutiera; Chiba Daniel – ofiter economic.
La concursul desfasurat ieri la Inspectoratul de Politie Judetean Salaj pentru functia de conducere a Biroului Rutier Zalau, Bogdan Oltean a luat nota 8,50, Coman Gabriel a luat 5,70, Gabriel Darjan a avut 5,30, iar Chiba Daniel este corigentul acestui examen, cu putin peste nota 4. Chiba Daniel este nepotul fostului inspector sef al IPJ Salaj Iosif Ghiurca.
Trei dintre candidatii de ieri – Gabriel Coman, Gabriel Darjan si Bogdan Oltean – au incercat sa obtina sefia Biroului Rutier Zalau si la concursul organizat in 29 august, concurs care a fost reluat ieri pentru ca niciunul dintre candidati nu obtinuse nota de trecere in prima confruntare. Atunci, Coman Gabriel, din pozitia de sef interimar al Biroului Rutier Zalau, a obtinut initial nota 6.74, iar dupa contestatie a luat nota si mai mica, 6.58. Oltean Bogdan, din pozitia de ofiter de politie la Serviciul Rutier de la IPJ Salaj, a obtinut initial nota 6.31, iar dupa contestatie a primit 6.34, insuficient pentru a fi declarat admis. Al treilea candidat care a picat examenul, Gabriel Darjan, a luat cea mai mica nota, 6.09.
Bogdan Oltean a obtinut insa apoi functia e sef la Biroul Tehnic, promovand examenul care a avut loc pe 19 septembrie, unde s-a inscris si Coman, dar a renuntat si a fost declarat respins.
Noul sef de la Rutiera Zalau, Oltean Bogdan, este din Zalau si este absolvent al Academiei de Politie, la cursuri de zi. Pana sa devina sef la Biroul Tehnic, Oltean Bogdan a fost coleg cu Darjan Gabriel la Serviciul Rutier.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.