Bogdan Nicolae ar putea ramane la Volei Municipal Zalau

Noul tehnician al vicecampioanei României, Marian Constantin, ar fi de acord sa colaboreze cu actualul secund, însa totul depinde de conducere


Începând din sezonul 2016 – 2017, Volei Municipal Zalau va fi antrenata de bucuresteanul Marian Constantin, unul dintre cei mai cunoscuti tehnicieni români. Cele doua parti au ajuns la o întelegere saptamâna trecuta, iar noul antrenor îsi va intra în pâine începând cu 15 august, data la care este programata reunirea lotului. Pâna atunci ramâne sa se rezolve si situatia cu “secundul” Bogdan Nicolae.

Zalauanul care ocupa aceasta functie din anul 2013 a colaborat pe banca tehnica cu Aurel Vlaicu si Stoyan Stoev, dar sunt sanse mari ca acesta sa faca echipa si cu Marian Constantin. Bogdan Nicolae se afla la final de contract cu Volei Municipal, dar înca nu a fost ofertat de oficialii de la vicecampioana României. stop_coloana
Lucrurile s-ar putea limpezi în zilele urmatoare în conditiile în care bucuresteanul Constantin s-a aratat dispus sa colaboreze cu Bogdan Nicolae, mai ales ca zalauanul îi cunoaste pe o parte dintre jucatori.

“Am vorbit cu Bogdan, iar din punctul meu de vedere el poate ramâne antrenor secund. Însa, acum nu depinde de mine, ci de conducerea clubului. Cei din conducere m-au întrebat daca vreau sa îmi aduc secund, însa le-am spus ca Bogdan poate sa ramâna”, a declarat Marian Constantin.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *