Bogdan Nicolae – antrenor secund Volei Municipal Zalău: «In meciul cu SCMU Craiova a contat foarte mult aportul publicului»

 Volei Municipal Zalău a obţinut miercuri după-amiază a patra victorie consecutivă din faza superioară a campionatului. De data aceasta, gruparea de sub Meseş a trecut de SCMU Craiova şi a mai făcut un pas important spre câştigarea campionatului.

”Este o victorie foarte importantă, fiindcă ne-am detaşat la 7 puncte de SCMU Craiova. A contat foarte mult aportul publicului şi pe această cale le mulţumim spectatorilor. Îi aşteptăm şi la următoarele meciurile să ne bucurăm împreună de câştigarea titlului”, a declarat Bogdan Nicolae

În momentul de faţă, zălăuanii s-au desprins la 7 puncte de SCMU Craiova, iar faţă de ocupanta poziţiei secunde – Arcada Galaţi, diferenţa a rămas de 4 puncte, însă cu toate acestea, antrenorul secund rămâne cu picioarele pe pământ în privinţa luptei la titlu. stop_coloana

”Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să tratăm cu seriozitate fiecare meci care urmează.Urmează două meciuri grele în deplasare, dar sperăm să aducem maxim de puncte pentru a putea sta liniştiţi înainte de Sărbătorile de Paşte”, a mai spus Bogdan Nicolae.

În următoare etapă, Volei Municipal Zalău va juca sâmbătă de la ora 18.00 în deplasare la Arcada Galaţi. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *