septembrie 23, 2023

Bode işi deschide cabinet parlamentar la Zalău

0

Deputatul Partidului Democrat
Liberal a inchiriat spaţiu de la Primăria Zalău pentru al treilea cabinet. Şi nu se va opri aici.
Criza este o noţiune cunoscută numai de o parte din bugetari. După două cabinete parlamentare, unul in Şimleu Silvaniei şi altul in Treznea, deputatul Lucian Bode a primit aprobarea Primăriei Zalău pentru a inchiria un spaţiu in vederea deschiderii unui cabinet parlamentar. De asemenea, nou infiinţata Uniune Naţională pentru Progresul Romaniei işi va deschide un sediu, in aceeaşi clădire cu PD-L, dar la un etaj superior.
Bode patru cabinete
Deputatul PD-L Lucian Bode işi va deschide un cabinet parlamentar şi la Zalău, in aceeaşi clădire cu sediul partidului pe care-l reprezintă, intr-un spaţiu eliberat de către Garda Financiară. Consiliul Local Zalău a aprobat in şe-dinta extraordinară de ieri proiectul de hotărare privind inchirierea unor spaţii situate in Municipiul Zalău, Piaţa Iuliu Maniu, numărul 9, cu des-tinaţia de sediu, in favoarea Partidului Democrat Liberal şi a deputatului Lucian Bode. Contactat ieri, deputatul pedelist spune că a depus o cerere la Primărie, avand in vedere că Garda Financiară e eliberat un spaţiu, şi acolo fiind mai multe incăperi a solicitat să se aprobe funcţionarea a două instituţii, cabinetul parlamentar şi sediul PD-L Sălaj. Intrebat dacă va angaja consilieri noi pentru cabinetul parlamentar, Bode spune că nu va fi personal suplimentar, dar la Almaş intenţionează să mai deschidă un cabinet.
UNPR – partid vecin cu PDL
Uniunea Naţională pentru Progresul Romaniei a primit undă verde de la Tribunalul Bucureşti in urmă cu puţin timp pentru a intra in registrul partidelor politice. Deşi nu erau recunoscuţi ca şi partid politic, progresiştii au fost destul de activi şi au pus bazele unor organizaţii locale. După cum declară preşedin-tele UNPR Sălaj, Liviu Balint, la alegerile din 2012 aceştia vor să obţină un procent de peste 20 la sută din voturi. După ce sambătă a avut loc conferinţa judeţeană a UNPR Sălaj, partidul s-a hotărat să işi tragă şi un sediu. Unde altundeva decat in aceeaşi clădire cu partenerii de guvernare. Tot in şedinta de Consiliul Local de ieri, s-a aprobat proiectul de hotărare privind inchirierea unui spaţiu in suprafaţă de 90 de metri pătraţi, situat in Piaţa Iuliu Maniu, numărul 9, in favoa-rea partidului politic Uniunea Naţională pentru Progresul Romaniei, organizaţia judeţeană Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut