septembrie 25, 2023

Boc: Romania sufera de obezitate birocratica si risipa

0

Proiectul de buget pentru 2009, cu o crestere economica de 2,5% si deficit bugetar de 2% din PIB, este unul realist in conditiile celei mai mari crize economice din ultimii 60 de ani si in contextul in care Romania sufera de “obezitate birocratica si risipa”, a afirmat premierul Emil Boc.

“Este un buget aspru cu prezentul si corect cu viitorul”, a spus Boc, luni, la dezbaterile politice din plenul Camerei Deputatilor cu tema “Problematica IMM-urilor si a mediului de afaceri din Romania”.

Premierul a acuzat din nou fosta guvernare de “incompetenta” in atragerea fondurilor comunitare si a apreciat ca aceasta trebuie sa isi asume public esecul in domeniu.

El a aratat ca sectorul privat va fi partenerul statului pentru crearea de noi locuri de munca si va beneficia de numeroase masuri de sustinere a economiei, precum neimpozitarea profitului reinvestit.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut