BNR a majorat prognoza de inflatie pentru acest an de la 3% la 4,2%

7
953
BNR a majorat prognoza de inflatie  pentru acest an de la 3% la 4,2%

Cei mai afectati de scaderea puterii de cumparare sunt romanii cu venituri mici

Banca Nationala a majorat prognoza de inflatie pentru 2019 cu 1,2 puncte procentuale, de la 3% la 4,2%, a anuntat Banca Nationala a României, citata de Mediafax. În conferinta de presa de vineri, Isarescu a atras atentia ca inflatia vine sa corecteze dezechilibrele din economie si ca o face afectându-i în primul rând pe cei cu venituri mici.
Guvernatorul BNR a caracterizat prognoza drept „realista” si a remarcat ca factori care au dus la cresterea prognozei cresterile de accize la produsele din tutun, precum si preturile combustibililor, factori care nu aparusera la estimarea din luna februarie. Alti factori care au influentat evolutia inflatiei au fost cresterea pretului legumelor, cresterea veniturilor salariale, deprecierea monedei nationale în raport cu euro si dolarul.

COMENTARII

  1. Aveți nevoie de un împrumut pentru începerea afacerii sau pentru plata facturilor și a unei finanțări corporative pentru bunuri imobiliare și orice tip de finanțare a afacerii ( creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). De asemenea, oferim împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993

  2. Aveți nevoie de un împrumut pentru începerea afacerii sau pentru plata facturilor și a unei finanțări corporative pentru bunuri imobiliare și orice tip de finanțare a afacerii ( creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). De asemenea, oferim împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.