BMW investește masiv în zonă. 250 de locuri de muncă, disponibile la o oră distanță de Zalău

Compania germană BMW anunță prima investiție majoră în România. Producătorul de mașini va deschide un centru de dezvoltare de soluții software la Cluj-Napoca, printr-un parteneriat cu NTT DATA, una din cele mai mari companii de servicii IT din lume, cu sediul la Tokyo, prezentă în peste 50 de țări.

BMW Group și NTT DATA au semnat un acord pentru înființarea unui Joint Venture (JV) în România, scrie economedia.ro. În baza acestui parteneriat, BMW va angaja, la Cluj-Napoca, peste 250 de dezvoltatori software până la finalul anului. Până în 2027, numărul angajaților urmează să ajungă la o mie.

„Suntem mândri să anunțăm planurile noastre de a deschide un nou centru de dezvoltare de soluții software la Cluj-Napoca împreună cu BMW Group. Această colaborare își propune să ajute constructorul auto să conducă transformarea digitală”, spune Maria Metz, CEO la NTT DATA România, citată de economedia.ro.

Potrivit aceleiași surse, BMW susține că orașul universitar oferă un ecosistem puternic pentru inovare, cu un antreprenoriat solid, startup-uri și un număr mare de talente pe scena tehnologică, aspecte care creează un potențial ridicat pentru creșterea pe termen lung a viitorului Joint Venture.

sursa foto: bmw.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *