Blocurile din centrul Zalaului au fost curatate de mizeria afisajului

Remarcam o fapta buna – cu un rezultat surprinzator de placut – facuta de Primaria Zalau ieri. Mizerie afiselor lipite, rupte, dezlipite si deprimante de pe blocurile din centrul Zalaului, pe care am descris-o si am ilustrat-o în editia de ieri, a disparut. S-a facut curat. Nu-i asa ca arata altfel zona? Multumim pentru receptivitate; si multumesc si locuitorii din blocurile cu pricina. Ne multumesc si noua ca am relatat situatia si multumesc si Primariei Zalau ca i-a ajutat sa scape de pacoste. 

“Ne bucuram ca s-a putut rezolva aceasta problema, chiar arata foarte bine acum blocul. Multumim domnului primar Ciunt pentru ca ne-a facut blocul curat”, ne-au spus ieri locatarii din blocul A, care cu numai o zi în urma deplângeau situatia si ne aratau urâtenia de pe fatada blocului, stop_coloana chiar de lânga statia de autobuz de la Silvania, fatada care da exact în buricul târgului. Ce mai, acolo pe unde trece toata lumea. Plus zona Pasaj, unde îsi desfasoara activitatea mai multe restaurante, care era ticsita cu afise si inscriptii.
Odata curatenia facuta, bine ar fi sa se-ndure si “lipitorii de afise” sa o pastreze. Pentru ca lipeau tot soiul de anunturi nu doar amatorii de business-chilipir, dar si institutii de cultura, care anuntau piese de teatru, sau Scoala Postliceala.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *