octombrie 4, 2022

Bloc din Zalau evacuat din cauza unui incendiu in ajun de Craciun

Luni seara, 24 decembrie, la ora 20.00, dispeceratul ISU-ambulanta a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, ca au fost observate degajari mari de fum pe scara unui bloc situat pe strada Victor Deleu din Zalau.

rn

Pompierii zalauani s-au deplasat imediat la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma, si o ambulanta SMURD. Au identificat un incendiu la apartamentul de la parterul imobilului. Din cauza fumului dens din imobil, salvatorii au evacuat preventiv aproximativ 17 locatari.
Dupa ventilarea fumului si lichidarea incendiului, locatarii s-au putut intoarce in apartamente.
Cauza probabila a inendiului, spun pompierii, a fost de natura electrica (efect termic de la un tablou de distributie suprasolicitat).
In apartamentul in care a izbucnit incendiul au ars piese de mobilier, usa de la intrare si alte bunuri. Din fericire, nu au existat persoane ranite.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.