noiembrie 26, 2022

Bloc Astralis – A fost demarata procedura de receptie la terminarea lucrarilor

 

rn

 

rn

Primaria Zalau a comunicat ca joi, 5 decembrie 2019, a fost demarata procedura de receptie la terminarea lucrarilor în cadrul proiectului “Transformare imobil bloc Silvania – Astralis în bloc de locuinte sociale, din municipiul Zalau".

rn

Principalele lucrari efectuate au constat în recompartimentarea spatiilor, refacerea în totalitate a instalatiilor electrice, sanitare si termice, reabilitarea fatadelor prin aplicarea unui sistem termoizolant, realizarea instalatiei interioare de gaz si racordarea la utilitati, precum si înlocuirea tâmplariei din lemn cu tâmplarie din PVC.

rn

Sursa de finantare a acestui obiectiv de investitii este din fonduri guvernamentale, prin Ministerul Dezvoltarii – program de construire locuinte sociale si bugetul local, valoarea lucrarilor fiind de 1.646.664,06 lei cu TVA.

rn

In urma acestei investitii au fost realizate 16 apartamente, dintre care 13 cu o camera, iar 3 apartamente cu doua camere. Dupa finalizarea receptiei si a probelor de functionare a instalatiilor de încalzire si apa calda, se vor face demersurile necesare pentru închirierea locuintelor. Repartizarea acestora se va face conform criteriilor stabilite prin HCL nr. 367 din 28 noiembrie 2019.

rn

Reamintim ca la ultima sedinta de Consiliul Local Pura Alexandrul, directorul Directiei de Patrimoniu a declarat ca au fost facute 35 de solcitari din partea celor care acum locuiesc in blocul C3 din Dumbrava, iar consilierul Claudiu Barsan a insistat sa se faca o selectie si o ierarhizare, cat mai riguroasa, a acestor solicitarii si totodata controale, cat mai dese, pentru a se evita degradarea imobilului precum cel mentionat anterior.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *