Bloc ANL la Șimleu Silvaniei, pe strada Nicolae Bălcescu

Construirea unui bloc ANL la Șimleu Silvaniei, pe strada Nicolae Bălcescu, este din nou “în cărți”. Administrația locală susține că a reușit să deblocheze proiectul despre care se vorbește încă din 2019, astfel că se va relua în scurt timp licitația pentru desemnarea firmei ce va executa lucrările.

“Am reușit să deblocăm un proiect important pentru noi și în următoarele săptămâni vom relua licitația pentru construcția blocului de pe strada Nicolae Blcescu. Un proiect cu o valoare de aproape un milion de euro. Am discutat cu Gabriel Ionuț Stanciu, directorul Agenției Naționale pentru locuințe, oportunitățile de finanțare și perspectivele privind dezvoltarea locală. Nu ne oprim aici. Vom pregăti proiecte în programul de locuințe pentru specialiști în sănătate și învățământ. Obiectivul e clar. Aducem performanță în serviciile de educație și sănătate pentru a da tinerilor șimleuani și viitoarelor generații șanse bune pentru anii care vin”, spune primarul Cristian Lazăr.

Imobilul ar urma să aibă 16 apartamente.

Demersurile pentru ridicarea celui de-al treilea bloc de locuințe ANL la Șimleu Silvaniei au început în 2019, dar proiectul de pe strada Nicolae Bălcescu s-a blocat.

La Șimleu Silvaniei mai există două blocuri ANL, unul pe strada Mihail Sadoveanu, construit în 2009, altul pe strada Stadionului, construit în 2015.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *