Blitz

Blitz

•Cadete: LPS “Avram Iancu” Zalau – CSS 2 Baia Mare 3-1 (14, -19, 15, 20). LPS Zalau este lider in serie, cu doar un singur set pierdut. Urmatorul meci echipa din Zalau il va sustine in deplasare la Sighetul Marmatiei.
•Cadeti: Kefalonia Ocna Mures – Phoenix Simleu Silvaniei 3-1. A fost primul set castigat de elevii din Simleu Silvaniei.
Campionatul Municipal: In organizarea Aso-ciatiei Judetene de Volei in colaborare cu Directia pentru Sport a judetului, s-a reluat o mai veche traditie, Campionatul Municipal de Volei, la care s-au inscris 6 echipe: CSS Zalau, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, AS Zalau 2009, AS Eurosport, AS Focus si Dinamo. Intrecerea are loc in sistemul 3 seturi din 5. Campionatul are ca scop mentinerea” forme” sportive a fostilor sportivi de performanta, atragerea spre miscare a unui numar cat mai mare de iubitori de volei si, in final, echipa castigatoare sa se poata inscrie la intrecerea de promovare intr-o divizie nationala.
In data de 5 noiembrie au avut loc primele meciuri, incheiate astfel: Inspec-toratul de Jandarmi – AS Focus 3-0 (18, 21, 24), AS Zalau – AS EUROSPORT 1-3 (-17, -19, 21, -18), CSS Zalau – Inspectoratul de Jandarmi 0-3 (-17,-19,-25). De subliniat ca fiecare echipa are o sala “proprie”, la una dintre unitatile scolare sau in Sala Sporturilor. Din decla-ratiile celor din staff-ul tehnic de organizare, meciurile disputate pana acum au scos in evidenta darzenia tuturor com-ponentilor, dorinta de a invinge, de aici rezultand partide spectaculoase, cu dese rasturnari de scoruri pe parcursul fiecarui set. Se asteapta ca si Dinamo sa-si “rezolve” problemele “scrip-tologice” pentru a intra in focul meciurilor.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *