”Bine ați venit în Țara Silvaniei”, noua primire pentru călători

Cele șapte porticuri care-i întâmpină pe călători la sosirea în județul Sălaj au intrat într-un amplu proces de transformare.

Consiliul Județean Sălaj cheltuie aproximativ 35 de mii de lei pentru lucrările de întreținere la cele șapte obiective pe care le deține în proprietate.

Angajații firmei SC Pază Obiective și Intervenție SRL, aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, sunt cei care se ocupă de transformarea totală fiecărui portic, oferindu-se totodată noua identitate locală – ”Țara Silvaniei”.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a precizat că și-a dorit aceste lucrări de modernizare pentru ca cei care ajung în județul nostru să învețe numele județului și să nu mai inverseze denumirea județului cu cea a municipiului.

”Am vrut să ofer o identitate, ca lumea să ne cunoască, să nu tot spună județul Zalău. S-au făcut numeroase gafe inclusiv de către prim-miniștri și alți oficiali”, a spus președintele.

Sunt suspuse transformării porticurile de pe drumurile județene 108A și 108D – la intrările din județul Maramureș și de pe drumurile naționale 1F – la Bobota – limită județ Satu Mare, DN 19B – la Porț – limită județ Bihor, DN 1C – la Glod – limită județ Cluj, DN 1F/E 81 – Sâncraiu Almașului – limită județ Cluj, DN 1C/E 58 – la Răstoci – limită județ Maramureș.


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *