Biletele de tratament balnear pot fi cerute din nou de catre pensionari


Casa Nationala de Pensii a transmis ca pregateste reluarea activitatii privind acordarea de bilete pentru tratament balnear, iar persoanele interesate pot sa depuna cereri la casa de pensii. Tratamentele balneare se vor putea face cu respectarea masurilor de siguranta impuse de autoritati pentru a preveni riscul de infectare cu noul coronavirus. Acest anunt vine in contextul in care incepand cu data de 15 iunie, guvernul a anuntat noi masuri de relaxare.

“Vor fi reluate activitatile de administrare a strandurilor si piscinelor exterioare, precum si activitatile in salile de sport si fitness si tratament balnear”, a precizat Ionel Danca, seful Cancelariei premierului.

Reprezentantii Casei Nationale de Pensii recomanda pensionarilor ca cererile sa fie trimise prin posta sau prin e-mail pentru a se evita aglomeratia la sediile caselor de pensii, iar la depunerea cererii pentru acordarea unui bilet de tratament balnear, pensionarul nu mai este obligat sa depuna copia actului de identitate si a talonului de pensie.

La nivelul judetului Salaj, in cursul anului 2019 au fost inregistrate un numar de 4083 de cereri pentru acordarea biletelor de tratament.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *