septembrie 28, 2023

Bilete în stațiuni pentru pensionarii sălăjeni

0

Casei Județene de Pensii Sălaj i-au fost repartizate încă 124 de bilete de tratament, aferente seriei 13, pentruu pensionari și asigurați. Sunt locuri la 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Sovata, Tușnad și Tășnad, cu începere din 11 -14 septembrie, în funcție de stațiune. Biletele se pot ridica de către persoanele care sunt în repartiție de la sediul instituției, începând de luni, 21 august, până în data de 30 august, între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.

Redistribuirea biletelor de tratament alocate şi neridicate se face în perioada 31 august -10 septembrie. Biletele de tratament se eliberează titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iulie 2023 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 2.957 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut