Casa Județeană de Pensii Sălaj a primit încă 140 bilete de tratament pentru pensionari și asigurați.

Sunt locuri în stațiunile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Căciulata, Felix, Herculane, Mangalia, Moneasa, Ocna Șugatag, Saturn, Sângeorz, Sovata, Turda, Tășnad și Vatra Dornei, cu începere din 28 iulie – 31 iulie, în funcție de destinația aleasă.

Biletele se pot ridica de către persoanele care sunt în repartiție de la sediul instituției, până în data de 15 iulie, între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.

Redistribuirea biletelor de tratament pentru seria 11, alocate şi neridicate de către persoanele care au fost în repartiție, se face în perioada 16 – 27 iulie, în funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iunie 2024 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, la Casa Județeană de Pensii Sălaj au fost depuse 2.702 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.