decembrie 6, 2022

Bilete de tratament pentru pensionarii sălăjeni

Pentru cea de-a cincea serie, Casei Județene de Pensii Sălaj i-au fost repartizate 141 bilete de tratament în stațiunile 1 Mai, Bizuşa, Căciulata, Covasna, Felix, Herculane, Tășnad, Geoagiu Băi, Sovata, Neptun, Mangalia, Moneasa, Tuşnad, Turda și Ocna Șugatag, cu începere din data de 10 mai.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, pentru persoanele repartizate prin alocare automată, până în data de 29 aprilie, între orele 08.00 -14.00, iar vineri între orele 08.00-13.00. Redistribuirea biletelor de tratament pentru locurile rămase libere se va face în perioada 2 mai – 9 mai.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii februarie 2022 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse la Casa Județeană de Pensii Sălaj 1.284 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *