Bilete de tratament în plus la Casa de Pensii Sălaj

Încă de 45 bilete de tratament i-au fost alocate Casei Județene de Pensii Sălaj, anunță reprezentanții instituției, în stațiunile Căciulata, Covasna, Felix, Herculane, Mangalia, Ocna Șugatag, Sovata, Techirghiol, Tășnad și Vatra Dornei, cu începere din 22, 23,24 și 25 aprilie, în funcție de stațiune.

Biletele de tratament se pot ridica de la sediul instituției, începând din 20 aprilie, până în 23 aprilie.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii aprilie 2021 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *