februarie 5, 2023

Bilete de calatorie gratuite pentru veterani

Presedintele filialei Salaj a veteranilor de razboi, domnul col (r) Teofil Dreptate, ne-a informat ca si in acest an veteranii de razboi, vaduvele de razboi, invalizii de razboi si vaduvele de razboi vor beneficia de bilete gratuite atat pe CFR cat si auto.
Distribuirea lor va incepe din data de 15 ianuarie a.c., la subfilialele in care isi au domiciliul cei in drept: Zalau, Simleu Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei si Ileanda, in cadrul programului de relatii cu publicul. La ridicarea biletelor gratuite, persoanele interesate vor avea asupra lor buletinul sau cartea de identitate si talonul de pensie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut