Bilant la Jandarmerie

Amenzi de peste 1 miliard
Sute de actiuni de patrulare, 78 de misiuni de asigurare a ordinii publice, 87 de interventii pentru aplanarea unor conflicte, dar si amenzi de peste 1 miliard de lei vechi. Acesta este, in linii mari, bilantul jandarmilor salajeni pentru primele 6 luni ale anului 2009. “In perioada analizata, Inspectoratul de Jandarmi Salaj, prin compartimentele de specialitate, a organizat si executat masuri de paza si protectie a obiectivelor, transporturilor de valori si de corespondenta clasificata, in conformitate cu legislatia in vigoare, nefiind inregistrate evenimente negative”, a precizat colonelul Vasile Bocea.
Bocea ramane la sefia inspectoratului
Prim adjunctul inspectorului sef, colonelul Vasile Bocea, va continua sa detina comanda jandarmilor salajeni, cel putin pana la finele acestui an. “Situatia se datoreaza ordonantei de blocare a posturilor, iar in aceste conditii voi continua sa conduc (in calitate de loctiitor) inspectoratul judetean”, a declarat Bocea.
Un fleac…ne-au ciuruit
Intalnirea de ieri, 2 iulie, dintre jandarmii salajeni si reprezentantii mass-media, a fost prilejuita si de desfasurarea editiei 2009 a “Cupei Presei la Tir”. Chiar daca echipajul de la “Graiul Salajului” nu a urcat pe podium la proba pe echipe, colega noastra Florentina Chis (foto), a dovedit ca … se stie cu arma si a castigat locul III in clasamentul individual.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *