februarie 6, 2023

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj au organizat ieri, 13 ianuarie, sedinta de bilant pentru anul ce tocmai a trecut.
La eveniment au participat, alaturi de sefi de servicii si departamente din cadrul MIRA, si prefectul Andrei Barbu Todea, presedintele Consiliului Judetean Tiberiu Marc, primarul municipiului Zalau Radu Capilnasiu precum si comisarul sef Victor Popescu, reprezentant al Inspectoratului General al Politiei.
Sinteza activitatii din cursul anului trecut a IPJ Salaj a fost prezentata participantilor de catre inspectorul sef, Iosif Ghiurca, care a realizat o scurta trecere in revista a evenimentelor si problemelor cu care s-au confruntat subordonatii sai in 2008. Cu mai multe detalii referitoare la bilantul politistilor salajeni vom reveni in urmatoarea editie a ziarului nostru.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut