Bihoreni prinși la furat motorină din rezervoarele sălăjenilor

Doi bărbați din județul Bihor au fost prinși de polițiștii locali zălăuani, în noaptea de joi spre vineri, la furat de motorină din rezervoarele mașinilor.

În jurul orei 00:40, polițiștii locali au fost sesizați prin dispecerat că două persoane se plimbă suspect printre mașini pe strada Olarilor.

În urma verificărilor efectuate, În jurul orei 01:00, polițiștii locali au identificat cele două persoane plimbându-se printre mașini pe strada Pictor Ioan Sima, în cartierul Brădet, având asupra lor un bidon și doua furtunuri de dimensiuni diferite.

În urma verificărilor s-a constatat că cele două persoane sunt din județul Bihor și mai au antecedente penale.

Cele două persoane au fost predate Politiei Municipiului Zalău, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut