octombrie 5, 2022

Bibliotecarele din Zalău au spus povestea ”O masă caldă”

Sâmbătă, 120 de sălăjeni nevoiași au primit o masă caldă copioasă prin beneficul proiect umanitar al Asociației O Masă Caldă, de data aceasta prin grija și implicarea angajaților Bibliotecii Județene ”I. S. Bădescu” Sălaj.

În frunte cu managerul instituției, Mariana Lucia Marian, bibliotecarele au trecut la cratiță și, prin voie bună, implicare și suflet mult pus drept condiment, au dat gust bun mâncării pregătite pentru nevoiași.

Au creat o poveste frumoasă, despre a face bine, despre a munci și a dărui, nu doar în pragul Crăciunului, ci de fiecare dată când este nevoie. De altfel, Biblioteca dăruiește în fiecare zi cărți și activități pentru toate comunitățile sălăjene. Dar sâmbătă, au dăruit prin eforturile financiare ale angajaților, prin munca de echipă la bucătărie, o masă caldă pentru o zi mai bună și mai sănătoasă pentru cei nevoiași.

”Magia sărbătorilor ne cuprinde și împreună creăm povești de neuitat!

Azi a fost o zi deosebită pentru noi; am gătit cu mare drag peste 120 de porții de mâncare pentru beneficiarii programului O masă caldă. Ne-am bucurat că împreună am reușit să facem bine.

A fost o experiență pe care o recomandăm fiecăruia dintre dumneavoastră și pe care, noi, echipa Bibliotecii Județene Sălaj, cu siguranță o vom repeta!

Mulțumim O masă caldă pentru această zi! A fost o zi așa cum ne-am dorit! Sunt mândră de echipa Bibliotecii Județene Sălaj! Mulțumesc, dragi colegi! Mulțumim tuturor colegilor care au ales să sprijine acest proiect!”, este mesajul Luciei Marian, însoțit de fotografii realizate pe parcursul activității.

”Atelierul” programului ”O masă caldă” a fost și de această dată cantina Liceului Tehnologic ”Voievod Gelu” din Zalău unde, în fiecare sămbătă, oameni de bine se stăduiesc să împartă cu cei nevoiași o bucată de pâine și o porție de mâncare caldă care, pentru beneficiarii programului, sunt de un real ajutor.

Vezi video: https://www.facebook.com/100004038998853/videos/pcb.2643082702503004/311910570649477

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.