octombrie 4, 2022

Biblioteca Județeană face angajări

Biblioteca Județeană ”Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj caută un inginer de sistem pentru compartimentul de dezvoltare, evidenţă şi prelucrare a colecţiilor, informatizare, cu angajare pe perioadă nedeterminată.

Potrivit anunțului făcut de Biblioteca Județeană, concursul se va desfășura după următorul calendar: în perioada 28 aprilie – 13 mai 2022 (ora 13.30) se pot depune dosarele, urmând ca etapa de selecție a dosarelor să se finalizeze în 18 mai. În 23 mai, de la ora 9,00, va avea loc susținerea probei scrise, iar în 26 mai, ora 9,00 – susținerea probei practice. Următorul pas va fi susținerea unui interviu, programat pentru data de 31 mai. După perioada de contestații, în 6 iunie se va afișa rezultatul final.

Cei care doresc să participe la concurs trebuie să îndeplinească anumite cerințe, precum: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în următoarele domenii: informatică – toate specializările; calculatoare și tehnologia informației – toate specializările; ingineria sistemelor – specializarea automatică și informatică aplicată; inginerie electronică și telecomunicații – toate specializările; matematică – specializarea matematică informatică și vechime în specialitatea studiilor absolvite – minimum 3 ani și 6 luni.

Cei interesați pot obține informații suplimentare direct de la Biblioteca Județeană ”Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.