decembrie 7, 2022

Biblioteca Județeana iși muta secția de imprumut din Casa de Moda in Cladirea Transilvania

Dupa noua ani în care secția pentru adulți a Bibliotecii Județene Ionița Scipione Badescu a funcționat pe unde s-a putut, a venit vremea sa-și gaseasca un loc cumsecade. În Cladirea Transilvania, la parter, în corpurile B și C. Deschiderea oficiala în noua locație va avea loc luni, 2 noiembrie. Programul pentru împurumut va fi de la ora 9.00 la 17.00. Odata cu aceasta mutare din Casa de Moda (ultimul sediu al secției), secția pentru adulți își va scimba denumirea în secția pentru tineret și adulți. Singurele secții care nu se muta în Cladirea Transilvania sunt Secția media, situata vis-a-vis de sediul PNL, și Sala de lectura. 

Noua locație a secției pentru tineret și adulți este una moderna, realizata dupa modelul celor din Occident. Este dispusa pe doua etaje, iar 35 de bibliotecari vor asigura buna funcționare a bibliotecii. stop_coloana Biblioteca Județeana are în grija aproximativ 300.000 de carți, dintre care 75 la suta sunt destinate pentru împrumut, ceea ce înseamna ca doritorii le pot lua acasa.
Printre serviciile oferite se numara și catalogul online de împrumut. Doar biblioteca din Braila a mai implementat un astfel de sistem online.

“Eu sunt mulțumita de cum a fost reorganizata secția aceasta. Sper sa vina cât mai mulți tineri la biblioteca. Încercam sa ne adresam și lor, sa îI aducem spre biblioteca”, ne-a spus Florica Pop, managerul instituției.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *