decembrie 5, 2022

Beti la volan si fara permis, noua infractiuni la regimul circulatiei rutiere constatate de politistii din Salaj

Politistii rutieri au continuat activitatile pentru supravegherea traficului rutier si în perioada Anului Nou. Au fost constatate noua fapte penale la regimul circulatiei rutiere.

rn

Prima fapta a fost constatata de politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Jibou, la data de 31 decembrie 2019, ora 22.02. Un tanar de 22 de ani, din comuna Napradea, conducea un ATV prin localitate, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Testarea cu alcooltestul a evidentiat o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur in aerul expirat. Verificarile efectuate de politisti au stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu era inmatriculat/inregistrat.

rn

Cateva minute mai tarziu (31 decembrie 2019, ora 22.43), politistii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe strada Simion Barnutiu, din municipiul Zalau, un autoturism condus de un barbat de 43 de ani. La testarea cu alcooltestul s-a evidentiat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat.

rn

in noaptea de 31 decembrie 2019 spre 1 ianuarie 2020, la ora 3.10, politistii din cadrul Biroului Rutier au identificat pe strada Gheorghe Doja, din Zalau, un tanar de 33 de ani, din comuna Romanasi, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat.

rn

Pe Drumul Judetean 108G, in localitatea Cizer, un adolescent de 17 ani, din judetul Cluj, a fost depistat de politistii din cadrul Serviciului Rutier, in prim zi a anului (1 ianuarie 2020), la ora 10.20, conducand autoturismul cu o alcoolemie de 0,55mg/l alcool pur in aerul expirat si fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

rn

In aceeasi zi (1 ianuarie 2020), in jurul orei 13.00, politistii Postului de Politie Simisna s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca un adolescent de 16 ani, din comuna simisna, a condus autoturismul la data de 31 decembrie pe Drumul Judetean 108S fara a poseda permis de conducere.

rn

Ultima fapta a fost constatata la data de 2 ianuarie 2020, ora 23.10, de politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Jibou. Un tanar, de 31 de ani, din judetul Maramures, a fost depistat in timp ce conducea autoturismul prin localitatea Napradea, desi dreptul de conduce era suspendat.

rn

in toate cazurile, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile pentru administrarea intregului probatoriu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *