decembrie 5, 2022

Beat si fara permis, s-a accidentat grav

Doi mopedisti, fara permis si cam grabiti, s-au ciocnit sambata, unul dintre ei suferind leziuni grave.
“In jurul orei 04,00, intre localitatile Simleu Silvaniei si Ilisua, S. Laszlo de 22 ani, din Ilisua, fara a detine permis de conducere sau atestat de conducator moped si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, in timp ce conducea un moped, pe o portiune de drum in panta, s-a angajat in depasirea unui alt “scuterist”, condus in acelasi sens de mers de catre S. Zoltan, de 25 ani, din aceeasi localitate”, a declarat Nadia Serban, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Potrivit declaratiilor sale, S. Laszlo, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de mopedul pe care incerca sa-l depaseasca si l-a acrosat lateral, dupa care, pierzand controlul directiei, s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil, accidentandu-se grav.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *