noiembrie 27, 2022

BCR va opri sistemul de carduri in noaptea de joi spre vineri

Banca Comerciala Romana (BCR) opreste in noaptea de joi spre vineri, intre orele 23:00 si 5:00, functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri, a anuntat, miercuri, institutia de credit. “In acesta perioada, clientii nu vor putea efectua nici un fel de operatiuni cu cardurile emise de banca, atat la ATM cat si la comercianti”, se arata intr-un comunicat al bancii. Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic.
BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit. In 2008, institutia si-a majorat numarul de ATM-uri si POS-uri cu 24%, la 1.788 de unitati, respectiv cu 20%, la 15.174 de terminale electronice la comercianti. Banca, membra a grupului austriac Erste, gestioneaza active de peste 17,1 miliarde de euro si are in prezent 647 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri corporate, dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *