septembrie 24, 2023

Bazinul de înot din Dealul Morii, finalizat vara aceasta

0

Avansează lucrările la bazinul didactic de înot, aflat în construcție în cartierul Dealul Morii, din Zalău.

Finanțată din fonduri guvernamentale, investiția urmează să fie finalizată în luna august a acestui an.

Până în prezent, spun reprezentanții municipalității, a fost realizată structura de rezistență, au fost montate geamurile și acoperișul, au fost făcute compartimentările interioare și realizată structura bazinului de înot. În momentul de față, la exterior se lucrează la amenajarea împrejmuirii, trotuarelor, aleilor pietonale, parcării și instalațiilor aferente utilităților, iar la interior se montează instalațiile electrice, termice și sanitare.

Proiectul prevede amenajarea unui bazin didactic de înot, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. Odată cu finalizarea lucrărilor, bazinul de înot va putea fi utilizat de copii, în timpul orelor de sport, dar și de iubitorii de înot, în afara programului școlar.

Lucrarea, în valoare de 8,5 milioane de lei, este realizată de Compania Națională de Investiții, la solicitarea Primăriei Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut