octombrie 1, 2022

Bază sportivă nouă la Cehei

În mai puțin de o jumătate de an, șimleuanii vor avea la dispoziție o bază sportivă nouă, la Cehei.

Zilele trecute, administrația locală a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea acestei investiții.

“Vom avea teren multifuncțional pentru fotbal, handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare, iar în zonele adiacente vom amenaja alei pietonale și spații verzi. Suprafața de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat”, a explicat primarul orașului Șimleu Silvaniei, liberalul Cristian Lazăr.

Valoarea investiției este de aproximativ 3 milioane lei.

“Durata de execuție e de 6 luni dar mă voi asigura că va fi o bună mobilizare și vom termina chiar înainte de termen. Totul e să țină vremea cu noi. Vreau ca tinerii și nu numai ei să beneficieze de condiții bune și să stimulăm cât mai mult mișcarea sportivă. Sportul e sănătate. Ne vedem pe teren!”, a transmis primarul orașului de sub Măgură.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.