septembrie 28, 2023

Băut bine, s-a “luptat” cu perfuziile și mobilierul din spital

0

Duminică, 2 iulie, în jurul orei 20.50, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină la Spitalul Orășenesc Jibou, după ce un bărbat băut și nervos, aflat în unitatea medicală, a distrus mobilier și un stativ de perfuzie.

Incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 48 de ani, aflat sub tratament medical la Spitalul Orășenesc Jibou, fiind cunoscut cu antecedente de comportament agresiv.

Jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a avut de suferit, prejudiciul fiind estimat la 600 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut