septembrie 30, 2022

Bătaie în trafic la Șimleu Silvaniei

Un bărbat de 54 de ani, din Șimleu Silvaniei, a fost agresat în trafic de un tânăr de 18 ani, după un conflict spontan. Victima urmează să fie supusă investigațiilor medicale, iar agresorul e cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”.

Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat să intervină la fața locului

“Un bărbat de 54 de ani, pe fondul unor neînțelegeri în trafic, a fost lovit cu pumnul, în zona feței, de către o altă persoană. Incidentul a avut loc marți, 12 octombrie, în jurul orei 12.20, la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu Piața 1 Mai, în orașul Șimleu Silvaniei. După identificarea agresorului, un tânăr în vârstă de 18 ani, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”, acte ce vor fi înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor. Bărbatul agresat urmează să fie supus investigațiilor medicale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

1 thought on “Bătaie în trafic la Șimleu Silvaniei

  1. Dați-i numele nesimțitului pentru că altfel, știrea voastră nu are nicio valoare… Sunteți un fel de presă de constatare a unor informații primite ,,pe surse,, care nu dă exemple concrete, pentru luare-aminte.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.