Bataie cu pumni la un meci din Liga a IV-a Salaj

Bataie cu pumni la un meci din Liga a IV-a Salaj

Partida dintre AS Chiesd si Barcau Nusfalau a avut un final tensionat, în care patru jucatori, doi de la gazde si alti doi de la oaspeti s-au luat la bataie si si-au împartit câtiva pumni sanatosi. Arbitrul Flaviu Seiche a fost nevoit sa scoata cartonasul rosu din buzunar, astfel ca de la Chiesd au fost eliminati David Lingurar si Remus Lingurar, în timp ce de la Nusfalau au vazut cartonasul rosu Szilagyi Attila si Boldizsar Attila

rn

Decimata de suspendarile primite la meciul cu Sportul simleu, când trei jucatori au fost eliminati si mai apoi suspendati câte un an, CS Barcau Nusfalau abia reuseste sa formeze un lot pentru ultimele meciuri din returul Ligii a IV-a.
si în deplasarea de la Chiesd, formatia antrenata de Ciprian Grecu a jucat în 10 oameni, dupa ce la joc nu a mai ajuns si atacantul Codrut Ardelean. Cu toate acestea, formatia de pe Valea Barcaului a reusit sa câstige cu 4 – 3 si si-a consolidat locul în ”careul de asi”.
De cealalta parte, AS Chiesd este în pericol sa retrogradeze si a ajuns pe penultimul loc dupa înfrângerea de duminica.
Jocul dintre cele doua combatante a fost unul linistit pâna spre final, când de la o nimica toata s-a iscat un scandal, care mai apoi s-a lasat cu îmbrânceli si pumni din partea a patru jucatori, câte doi din fiecare tabara.
Dupa câte înjuraturi si reprosuri între doi jucatori s-a creat un meleu, iar Szilagyi Attila de la CS Barcau a lovit cu pumnul un adversar! Spiritele s-au încins, iar de cealalta parte, Lingurar David si Lingurar Remus au sarit la bataie, iar ambii jucatori au lovit cu pumnul un adversar, ca mai apoi, în acest scandal sa fie implicat si Boldizsar Attila, care a fost mai cumpatat si nu a lovit cu pumnul ci doar a bruscat un adversar.
Toate aceste clipe au fost urmarite atent de catre ”centralul” Flaviu Seiche, iar dupa potolirea scandalului de catre oamenii de ordine, arbitrul a aratat cartonasul rosu pentru Remus Linguar si David Lingurar, în timp ce de la Nusfalau au fost eliminati Szilagyi Attila si Boldizsar Attila.
”Totul a început de la o lovitura libera, când un jucator de la Nusfalau a împiedicat executarea rapida. Practic, din cauza unui jucator de la CS Barcau s-a ajuns aici. Din lipsa de valoare s-au întâmplat aceste lucruri, si la noi, dar si în echipa adversa. Pâna în minutul 87 a fost un meci normal. Noi am încercat sa obtinem un rezultat pozitiv pentru ca suntem într-o situatie grea, dar adversarii ne-au învins desi au jucat în 10 oameni tot meciul. Mai sunt trei etape si trebuie sa câstigam cel putin doua meciuri pentru a ne salva”, a spus Marius Argylean, antrenorul-jucator de la AS Chiesd.
”A fost un meci linistit pâna pe final, când a avut ceva schimb de replici între câtiva jucatori si de acolo a pornit totul. Nu am vazut exact ce s-a întâmplat, fiindca s-a creat un meleu, unde au avut loc si câteva îmbrânceli. Am câstigat meciul de la Chiesd, chiar daca de la început am jucat în 10 oameni. Avem probleme de lot, dar încercam sa terminam acest campionat pe locul 4. Îi felicit pe jucatori pentru daruire”, a spus si antrenorul de la CS Barcau, Ciprian Grecu.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *