Bătaie cu parul în fața postului de poliție

0
1425

Un scandal între două familii, urmat de o bătaie în toată regula, s-a desfășurat chiar în fața postului de poliție Sărmășag.

Potrivit polițiștilor, un bărbat din comuna Bobota, s-a prezentat marţi, 25 mai, la Secţia 8 Poliţie Rurală Sărmăşag şi le-a relatat poliţiştilor că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla pe drumul public, a fost lovit cu pumnul în față de către un bărbat, tot din comuna Bobota. Surse neoficiale spun că cei doi ar fi avut unele neînțelegeri mai vechi, unul dintre ei acuzându-l pe celălalt de furt.

Victima a solicitat un echipaj medical, pentru a primi îngrijiri medicale.

În timp ce bărbatului i se acordau îngrijiri medicale, în faţa sediului Poliţiei au ajuns şi membrii familiei sale, iar la scurt timp și-a făcut apariția și celălalt bărbat, însoțit și el de familie.

Între membrii celor două familii s-a iscat rapid un scandal de proporții, o persoană fiind lovită cu un par în zona capului, altele îmbrâncindu-se reciproc.

Pentru aplanarea conflictului, a fost nevoie să intervină nouă poliţişti şi patru jandarmi.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, respectiv lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor participante şi luarea măsurilor care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.