Bătaie cu parul în fața postului de poliție

Un scandal între două familii, urmat de o bătaie în toată regula, s-a desfășurat chiar în fața postului de poliție Sărmășag.

Potrivit polițiștilor, un bărbat din comuna Bobota, s-a prezentat marţi, 25 mai, la Secţia 8 Poliţie Rurală Sărmăşag şi le-a relatat poliţiştilor că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla pe drumul public, a fost lovit cu pumnul în față de către un bărbat, tot din comuna Bobota. Surse neoficiale spun că cei doi ar fi avut unele neînțelegeri mai vechi, unul dintre ei acuzându-l pe celălalt de furt.

Victima a solicitat un echipaj medical, pentru a primi îngrijiri medicale.

În timp ce bărbatului i se acordau îngrijiri medicale, în faţa sediului Poliţiei au ajuns şi membrii familiei sale, iar la scurt timp și-a făcut apariția și celălalt bărbat, însoțit și el de familie.

Între membrii celor două familii s-a iscat rapid un scandal de proporții, o persoană fiind lovită cu un par în zona capului, altele îmbrâncindu-se reciproc.

Pentru aplanarea conflictului, a fost nevoie să intervină nouă poliţişti şi patru jandarmi.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, respectiv lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor participante şi luarea măsurilor care se impun.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *