noiembrie 30, 2022

Seful statului i-a gratiat, miercuri, din motive umanitare, pe Constantin Dima, de 78 de ani si Ion Trusca, de 80 de ani, ambii condamnati pentru nerespectarea unor hotarari judecatoresti, precum si pe Angelica Parvan, mama a patru copii, condamnata pentru abandon de familie, informeaza Presedintia. Presedintele a semnat decretele de gratiere individuala “din motive umanitare, avand in vedere varsta inaintata si starea de sanatate precum si situatia familiala” a celor trei persoane.
Constantin Dima a fost gratiat pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 1 an inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea hotararilor judecatoresti, prevazuta de art. 271 alin (2) Cod Penal. “Dima Constantin are 78 de ani si o stare de sanatate precara. In momentul de fata se afla in Penitenciarul Iasi”, precizeaza Presedintia.
Ion Trusca a fost gratiat pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea hotararilor judecatoresti, prevazuta de art. 271 alin (2) Cod Penal. “Trusca Ion are 80 de ani si o stare de sanatate precara. In momentul de fata se afla in Penitenciarul Targu Jiu”, potrivit Presedintiei.
Angelica Pirvana fost gratiata pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 2 ani inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie, prevazuta de art. 305 alin (1) lit. c) Cod Penal. “Parvan Angelica este mama a patru copii, iar familia sa are o situatie materiala precara. In momentul de fata se afla in Penitenciarul Craiova”, mentioneaza Presedintia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *