ianuarie 28, 2023

Barcău Nușfalău va reprezenta Sălajul la Turneul Zonal al Campionatului Național

Barcău Nușfălău va reprezenta la finele acestei săptămâni, județul Sălaj, la Etapa Zonală a Campiona-tului Național de juniori A1 la fotbal. Elevii antrenați de Adrian Damian și Vasile Pașca au ajuns în această fază a competiție după ce s-a impus în dublă manșă în barajul din etapa interjudețeană, în fața echipei FC Bistrița. În meciul tur disputat la Bistrița, Barcău Nușfalău s-a impus cu sco-rul de 2-0, iar în manșa secundă, care a avut loc pe Stadionul Municipal din Zalău, trupa din Nușfalău s-a distrat cu Bistrița, în-vingând-o cu un incredibil 7-1.
 Faza zonală va avea loc la Beiuș, în județeul Bihor, iar alături de sălăjeni s-au mai calificat și CF Bihorul Beiuș, FCM Victoria 2008 Carei și CS Ocna Mureș. 
 Antrenorul celor de la Barcău Nușfalău, Adrian Damian se deplasează la Beiuș cu un singur gând, să încerce să se califice în primele patru echipe din țară. 
 “Noi vom merge la Beiuș cu maximă sriozitate și să încercăm să scoatem cât mai mult, adică locul unu. Avem un moral bun după cele două victorii cu Bistri-ța și zic eu că avem șanse la calificare mai departe. Trebuie să fim conștienți de ce am realizat până în a-cest și trebuie să nu dăm cu piciorul acestei șanse de a fi între primele patru e-chipe din țară. Suntem con-știenți că va fi greu însă noi vom da totul pe teren pentru stop_coloana a ne califica mai depar-te”, ne-a declarat Adrian Damian. 
 Barcău Nușfalău va des-chide balul de la Beiuș, vine-ri, de la ora 17.00, când va întâlni Victoria Carei. Sâmbă-tă, de la ora 18.45, elevii lui Damian se vor duela cu CS Ocna Mureș, iar duminică, de la ora 17.00 vor da piept cu echipa gazdă, Bihorul Beiuș. 
 

Barcău Nușfalău – Alt Adam, Dănuț Lupou, Ionuț Sabău, Attila Boldizsar, Adrian Nagy, Viorel Kallai, Silviu Peter, Radu Mare, Lucian Oltean, Vasile Ciorba, Csaba Szabo, Răzvan Ardelan, Mark Fulop, Adelin Neaga, Robert Șimo, Hossu Norbert, Cătălin Glava, David Lupo. Antrenori– Adrian Damian și Vasile Pașca

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut