decembrie 9, 2022

Barcau Nusfalau continua parteneriatul cu Csikszereda

FK Csikszereda Miercurea Ciuc are radacini istorice din 1904. In 2013 a inceput un parteneriat cu Puskas Akademia FC prin care a infiintat Academia de Fotbal a Tinutului Secuiesc.Finantarea Academiei de juniori tine de guvernul maghiar iar finantarea la seniori a echipei este de competenta legislatiei romanesti. Academia din Romania pregateste jucatori pentru Puskas Akademia – Ungaria din toate cele 10 subcentre de pe teritoriul Romaniei.Unul din aceste subcentre functioneaza in cadrul clubului CS Barcau Nusfalau din comuna Nusfalau.Responsabilul acestui program in cadrul parteneriatului in Salaj este Rudolf Stanciu,in trecut delegatul echipei de juniori a echipei desfiintate CS Crasna.De fapt " Rudy" este cel care a inchis poarta stadionului din Crasna in urma incetarii colaborarii in fotbal cu cei din Crasna de unde este originar.

rn

" Noi continuam si in 2020 colaborarea cu Cszikszereda, este benefica pentru noi, am multi legitimati la juniori, am antrenori, am activitate.
Proiectele noastre comune de care eu raspund sunt pe un drum ascendent In decembrie vom participa cu juniorii de la Barcaul Nusfalau la un turneu de sfarsit de an la Miercurea Ciuc , spune Stanciu Rudolf .Reamintim ca Csikszereda este perceputa in mediul fotbalistic ca un fel de "Atletico Bilbao " de Romania.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *