decembrie 3, 2022

Barbatul ranit in explozia de la Galgau pe Someș a decedat ieri la Spitalul de Arși din București

Marius Coste, barbatul care a fost grav ranit într-o explozie ce a avut loc saptamâna trecuta la o vulcanizare din Gâlgau, a decedat ieri dupa amiaza la Spitalul de Arși din Capitala. 

Marți, 15 decembrie, în jurul orei 8.00, Marius Coste, de 36 de ani, din localitatea Gâlgau pe Someș, a suferit arsuri grave de gradul doi și trei, în urma unei explozii care s-a produs la o vulcanizare din așezarea mai sus amintita. Barbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul din Dej. Ramona Pintea, medic în cadrul CPU Dej, a declarat pentru Dej24 ca barbatul a suferit arsuri pe 66 la suta din suprafața corpului. La scurt timp stop_coloana dupa ce a fost trasnportat la CPU Dej, barbatul a fost transportat cu o aeronava de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj la un spital din Capitala. În urma arsurilor suferite și în urma complicațiilor aparute, victima a decedat ieri.Barbatul era originar din satul Gostila, dar locuiește de ani buni în Gâlgau pe Someș. Era casatorit și a lasat în urma lui doi copii.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *