octombrie 1, 2023

Bărbatul din Pericei condamnat pentru omor a fost dus după gratii

0

Bărbatul și-a omorât în bătaie un coleg de muncă

Marți, 20 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, cu sprijinul celor din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au reținut un bărbat de 59 de ani, din comuna Pericei, condamnat pentru o crimă pe care a comis-o anul trecut.

Tribunalul Sălaj a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat 12 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de omor.

„Condamnă inculpatul T.A. la pedeapsa de 12 (doisprezece) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, a decis, în luna martie, instanța.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferat la penitenciar, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Crima a avut loc în vara anului trecut, la o stație de betoane din localitatea Pericei.

Pe fondul unui conflict care a degenerat, bărbatul și-a omorât în bătaie un coleg de muncă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut