ianuarie 27, 2023

Bărbați din Sărmășag, arestați la Oradea pentru furt de tablouri

Doi bărbați din Sărmășag au ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile, acuzați de furt calificat dintr-o locuință din Oradea. Bărbații au intrat noaptea într-un imobil, prin escaladare, de unde au plecat cu bani și tablouri. Prejudiciul cauzat depășește 30 de mii de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe cei doi sălăjeni, în vârstă de 42, respectiv 44 de ani, că, “în data de 14 noiembrie, pe timpul nopţii, ar fi pătruns prin escaladare într-o locuință din municipiul Oradea și ar fi sustras un portmoneu cu acte de identitate, 2.500 de lei și patru picturi în ulei, cauzând un prejudiciu total în valoare totală de 32.500 de lei”.

Vineri, 3 decembrie, în urma unei percheziții domiciliare efectuate pe raza municipiului Oradea, polițiștii au descoperit și ridicat cele patru tablouri sustrase. Magistrații de la Judecătoria Oradea au dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați din Sărmășag pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor doi și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut