Bărbați din Pericei și Horoatu Crasnei, bănuiți că dețin arme ilegal

0
1996

Marți dimineață, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, trei în comuna Pericei și unul în comuna Horoatu Crasnei, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, până la finalizarea cercetărilor, patru arme neletale de tir sportiv și 659 bucăți de muniție, toate deținute ilegal.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 de ani și 45 de ani, trei din comuna Pericei și una din comuna Horoatu Crasnei, sunt bănuite de deținerea acestor arme și muniții.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Biroului pentru Protecția Animalelor.

foto cu caracter informativ

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.