septembrie 28, 2023

Bărbați din Dragu, prinși că au furat oile unui sibian

0

Joi, 8 iunie, polițiștii Secției nr.5 Poliție Rurală Hida au fost sesizați de un bărbat din localitatea Jina, județul Sibiu, că, în noaptea de 6 spre 7 iunie, mai multe persoane i-au sustras 9 ovine, dintr-un saivan de animale, aflat în extravilanul localității sălăjene Voivodeni, cauzându-i un prejudiciu de 3.600 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției nr.5 Poliție Rurală Hida au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi bărbați de 28 și 21 de ani, din comuna Dragu, județul Sălaj.

Polițiștii Secției nr.5 Poliție Rurală Hida au întocmit de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut