Bărbat sancționat de Poliția Animalelor după ce a abandonat doi căței

Un bărbat care ar fi abandonat doi căței, în localitatea Benesat, a fost identificat și sancționat contravențional de polițiști.

În 13 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Benesat au fost sesizați de către o femeie din comuna Benesat cu privire la faptul că, în data de 9 martie, o persoană necunoscută ar fi abandonat doi căței pe malul unei văi din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Benesat, în colaborare cu cei ai Biroului pentru Protecția Animalelor au identificat persoana care abandonase cățeii ca fiind un bărbat de 44 de ani, din localitatea Țicău, județul Maramureș.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Polițiștii sălăjeni informează cetățenii cu privire la faptul că abandonarea animalelor a căror existență depinde de îngrijirea omului este sancționată contravențional conform prevederilor art. 26, alin. 2 din Legea nr. 205/2004, cu amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *