noiembrie 30, 2022

Bărbat din Zalău, cercetat de polițiști și procurori pentru deținere de droguri și refuzul prelevării probelor

Un bărbat de 45 de ani, din Zalău, a fost oprit pe Bulevardul Mihai Viteazu vineri, 7 octombrie, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău. Bărbatul a fost testat negativ la alcool, însă polițiștii i-au solicitat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței de substanţe psihoactive în organism.

Șoferul a refuzat, iar la controlul autovehiculului, polițiștii au găsit o pungă transparentă cu substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Substanţa a fost ridicată și predată polițiștilor din cadrul Servicului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Sălaj, în vederea continuării cercetărilor, iar cercetările privind refuzul de prelevare de mostre biologice sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

”În fapt, polițiștii au oprit în trafic, la ora 11:30, pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, din Zalău. Bărbatul a fost testat negativ la alcool, iar polițiștii i-au solicitat să se suspună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței de substanţe psihoactive în organism, însă acesta a refuzat. Polițiștii au efectuat controlul autovehiculului, iar în acesta a fost descoperită o pungă transparentă ce conținea substanţă vegetală de culoare verde-olive cu miros înțepător, susceptibilă de a avea efecte psihoactive și de a fi interzisă la deținere. Totodată, a fost întocmit un proces-verbal de constatare privind comiterea infracțiunii de deținere de droguri pentru consum propriu, acesta fiind înaintat D.I.I.C.O.T Sălaj, spre competentă soluționare”, se precizează în informarea Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *