septembrie 28, 2023

Bărbat din Șimleu, dat dispărut de familie

0

Poliţiştii din Sălaj caută un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Șimleu Silvaniei,  după ce acesta a plecat de la domiciliu în data de 10 februarie și nu a mai revenit.

Sabău Mihai are 1,65 metri înălţime, aproximativ 60 kg, păr grizonant.

La data dispariției, bărbatul era îmbrăcat o bluză de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, era încălțat cu o pereche de bocanci de culoare maro, iar pe cap avea o șapcă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea acestuia sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut