decembrie 5, 2022

Bărbat din Pericei, prins băut la volan, cu permis fals

Un bărbat din comuna Pericei s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, după ce a încercat să păcălească polițiștii care l-au oprit în trafic cu un permis fals.

În data de 24 septembrie, polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei au oprit în trafic, pe Drumul Comunal 103, în localitatea Bădăcin, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 41 de ani, din comuna Pericei.

Testarea cu aparatul etilometru a fost pozitivă, respectiv 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a prezentat polițiștilor un permis de conducere, aparent autentic, eliberat de autoritățile române, care a fost reținut în vederea suspendării, pentru conducere sub influența alcoolului.

Verificările efectuate au scos la iveală faptul că bărbatul nu figura în evidențele autorităților române ca posesor de permis de conducere, iar actul era fals.

Polițiștii continuă cercetările pentru conducere fără permis, uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, în vederea administrării întregului probatoriu și dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *