ianuarie 29, 2023

Bărbat din Meseșenii de Jos, dus la închisoare pentru înșelăciune

Marți, 14 decembrie, polițiștii Servicului Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune, emis pe numele unui bărbat din comuna Meseșenii de Jos.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat definitiv de instanță la un an închisoare cu executatre pentru că, în anul 2018, ar fi indus în eroare o femeie, din județul Sălaj, spunându-i că îi va achiziționa și transporta din Suedia un autoturism.

În urma acestei înțelegeri, femeia i-a dat bărbatului 10.000 de lei, însă acesta nu s-a mai ținut de promisiune.

Bărbatul a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferat într-un penitenciar, unde își va executa pedeapsa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut