ianuarie 31, 2023

Bărbat din Cluj, dosar penal pentru comerț cu produse contrafăcute

Miercuri, 16 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au ridicat în vederea confiscării mai multe articole vestimentare și parfumuri care purtau însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate.

Marfa era transportată de un bărbat de 40 de ani, din Cluj, depistat în trafic prin Zalău, la ora 12:45. La controlul autoturismului, polițiștii au descoperit 126 de articole de îmbrăcăminte ce purtau inscripțiile mai multor mărci consacrate și 12 parfumuri, care, de asemenea, purtau însemnele și inscripțiile mai multor mărci de parfumuri.

”Fiind întrebat de proveniența produselor, bărbatul a declarat că le-ar fi achiziționat din Turcia cu intenția de a le comercializa în județele Sălaj și Cluj, nu sunt originale și nu deține documente de proveniență.

produse confiscate

Polițiștii au ridicat și indisponibilizat produsele, în vederea confiscării și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 102, alin. (1) lit. b) din Legea nr. 84/1998”, spun reprezentanții IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut