decembrie 1, 2022

Barbat din Carastelec gasit mort in fantana de langa Postul de Politie

Sectia de pompieri Simleu Silvaniei a fost solicitata la carastelec duminica dupa amiaza, la ora 18.37, pentru a scoate dintr-o fantana un barbat de 76 de ani din localitate. 

Interventia pompierilor a avut loc la mai bine de o ora si jumatate dupa ce a fost alertata Politia in legatura cu disparitia barbatului, care a fost sesizata la ora 16.50, potrivit Biroului de presa al IPJ Salaj.
“Politia ne-a anuntat sa intervenim la eveniment. Pompierii au intervenit doar pentru scoaterea victimei, care era decedata. Medicina legala a transportat victima la morga pentru necropsie”, ne informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Salaj.
Victima este Szabo Laszlo, care a lipsit de acasa de duminica dimineata. Ginerele sau a observat ca nu mai vine acasa si a inceput sa il caute prin sat, dupa care a mers la primarie si a anuntat dispariti batranului.
Fantana se afla in centrul comunei, in apropierea postului de politie din Carastelec. Apa de acolo fiind folosita pentru agricultura.
Szabo Laszlo, de 76 de ani, o fost zidar la viata lui, era casatorit si avea doua fete maritate si trei nepoti. Sotia lui este pensionara si a fost croitoreasa. Familia Szabo este o familie ordonata si harnica, nu a creat probleme. Szabo Laszlo avea insa probleme de sanatate, fiind diagnosticat cu diabet.
Viceprimarul comunei Carastelec, Szabo Ferenc, ne-a spus ca la fata locului au fost prezente politia, procuratura si pompierii, care l-au scos afara din fantana pe Szabo Laszlo. Medicina legala l-a transportat la morga spitalului de la Zalau. “Nu stiu ce motive l-ar fi impins sa faca acest gest”, spune viceprimarul Szabo Ferenc, care presupune astfel ca batranul s-ar fi sinucis.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *